viernes, 12 de febrero de 2016

Crema de carbassó fàcil

La crema de carbassó  és una recepta molt fàcil de fer i també molt sana i nutritiva. És una forma diferent de preparar el carbassó, sent aquest el seu ingredient principal, a la qual podem afegir altres verdures que ens agradin.
Jo solia preparar aquest plat amb formatgets, però un dia vaig veure per Internet que hi havia gent que feia la recepta de crema de carbassó amb formatge de cabra, la qual cosa em va semblar molt bona idea i us recomano que la proveu. Per als que estigueu a dieta, també podeu provar la crema de carbassó light substituint el formatge de cabra per formatgets light i una miqueta de llet desnatada. I, finalment, si us agraden aquest tipus de cremes us aconsello que feu una ullada a aquestes receptes de crema de xampinyons  i crema de carbassa .
Ingredients per fer crema de carbassó: 4 persones
  • 2 carbassons grans
  • 1 patata petita
  • sal
  • 100 grams de formatge de cabra

Com fer crema de carbassó

  1. Rentem i tallem els carbassons, si voleu un crema amb un toc verd deixeu una mica de pell, si la voleu blanca peladlos per complet.
  2. Els coem en aigua amb sal juntament amb la patata durant uns 15 minuts, poseu poca aigua ja que els carbassons deixen anar molta aigua.
  3. Un cop cuits, jo el que faig és retirar l'aigua i començar a batre-ho i així puc afegir l'aigua al meu parer per poder calcular la cremositat de la recepta.
  4. Ara afegim el formatge de cabra i tornem a batre.
  5. Passem per un xinès, emplatem i llest :)