Ponx Nadalenc, com es prepara

Tots estimem el Nadal perquè ens porta un clima molt interessant en el que té a veure amb alguns aspectes que són fonamentals per a les nostres vides. De fet, el Nadal és harmònium i felicitats i tant el que mengem costat dels nostres éssers estimats com el que vam prendre té un significat molt especial. Una cosa que jo estimo moltíssim del nadal són els ponches nadalencs casolans, els quals són molt rics i nosaltres amb no tants diners podem fer-los i treure-li moltíssim benefici a tots ells. De fet, jo penso que hi ha moltes coses interessants a les quals nosaltres podem treure-li moltíssim profit avui en dia i crec que hi ha molts elements interessants en tot el sentit de la paraula. A continuació, m'agradaria mostrar-te com tu pots molt fàcilment preparar aquest ponx nadalenc tan ric i donar-li el teu toc personal ara mateix.

ingredients
  • Aigua suficient -com 1 litre
  • 2 llaunes de llet condensada
  • 8 rovells d'ou
  • 1 taxa ½ de rom de qualitat
preparació
La preparació del ponx nadalenc porta com a primer pas posar en una olla les llaunes de llit condensada, que poden ser 2 llaunes però has de tenir al mans 3 per anar veient com et queda la barreja. Posa al costat de les mateixes també l'aigua i els rovells d'ou per batre i barrejar-les bé. Has barregessis amb foc molt lent de manera que la cocció sigui bona i que pugui absorbir-bé cada un dels ingredients que formen part de la mateixa. Quan arribis a veure que el ponx té textura llavors has de retirar el mateix del foc i continuar amb el procés fora de l'estufa. Després d'això li afegim el rom i és bo tractar de fer tot això amb una cullera de fusta.

Evitar que es produeixin grumolls pel que has vetllar que la barreja sigui perfecta i quedi ben bugada.D'aquesta manera vas a tenir un ponx summament ric i amb el qual no vas a tenir cap tipus de problemes.

Si et va agradar aquesta recepta nadalenca, no et perdis aquestes .

Entradas populares de este blog

Els treballadors s'han d'adaptar

Netcheck

Armatek