¿British Airways t'ha perdut o s'ha retardat en el lliurament de l'equipatge o maleta? Aquesta és la indemnització que et correspon segons el conveni de Mont-realAra que British Airways va normalitzant la seva activitat a l'aeroport i portant a cadascun dels passatgers al seu destí després de la sentència informàtic, molts passatgers s'han trobat que el seu equipatge o maleta no ha arribat.
I és que segons l'aerolínia: "Portarà un temps fins aconseguir que totes les maletes tornin a mans dels clients afectats".


Davant d'aquesta situació, ¿Quins són els drets del passatger davant d'una pèrdua o trencament d'equipatge?

British Airways es regeix segons el Conveni de Montreal, que estableix una sèrie indemnitzacions en cas de pèrdua o trencament d'equipatge i que són d'obligat compliment ".

Com hem de procedir perquè la nostra reclamació a British Airways per l'equipatge sigui efectiva?

El primer punt i més important és dirigir-nos al taulell de l'aerolínia en un període màxim de 7 dies i omplir el PIR (Part d'Irregularitat d'Equipatge) en les seves sigles en anglès -Property Irregularity Report-.
D'aquesta manera deixem constància del nostre cas i aconseguirem un objectiu doble: El primer, és que ens proporcionarà 2 anys per interposar la futura reclamació i, el segon, ens permetrà que s'admeti a tràmit el nostre cas a l'hora de reclamar una compensació. Hem de deixar constància del nostre cas, ja que si no l'aerolínia podria argumentar que el dany no s'ha produït durant el transport.
Si necessitem comprar estris de primera necessitat o alguna cosa de roba hem de conservar els tiquets de compra per acreditar-ho a l'aerolínia en concepte de despeses de manutenció en no disposar d'equipatge.
Amb independència de la roba que s'hagi comprat, i que haurà de serà reemborsada per l'aerolínia, la companyia està obligada a indemnitzar amb 67.33 euros per dia, fins a un màxim de 21 dies, el que suposa com a màxim 1414 €.
Des www.reclamaciondevuelos.com  instem a reclamar a l'aerolínia a través de la plataforma ja que el 95% de les persones que inicien la reclamació pel seu compte desisteixen pels tràmits i la burocràcia.
En Reclamació de Vols que rebem centenars de reclamacions mensuals i denunciem "la desprotecció dels passatgers davant la grans companyies" i lluitem per "una justícia igual per a tots" on el client pugui reclamar sense avançar diners i amb garanties d'èxit.

Entradas populares de este blog

Netcheck

Els treballadors s'han d'adaptar

Armatek